En stor liten byrå

Kaskad Kommunikation är en enskild firma som drivs av mig, Johan Welander. Jag älskar att vara kreativ och skapa starka varumärkesintryck. Erfarenheter från såväl praktisk som strategisk marknadsföring har gett mig en stor bredd och jag älskar kontrasterna i att få jobba med både stora och små uppgifter. Min estetiska natur och mitt tekniska kunnande har gjort mig till en riktig ”handy-man” inom marknadskommunikation.

JW 1
Sagt om Kaskad

Johan tog inte bara fram en hemsida till mitt företag utan hjälpte även till att hitta ett koncept för min grafiska identitet vilken jag är mycket nöjd med. Han är verkligen följsam och lyhörd i processen och vet vad han håller på med!

Erik Berndalen

Kaskad hjälpte vårt affärsnätverk med en helt ny hemsida. Vi visste själv inte riktigt hur vi ville ha det och där var Johan till stor hjälp då ha kunde bistå med både goda råd och god smak. Vi är mycket nöjda med resultatet och kommer fortsätta använda Kaskad för våra marknadsbehov.

Elias Holmström – VHK Nätverket

Snyggt, proffsigt och mycket effektivt. Johan gjorde en fantastiskt fin hemsida till mitt företag som jag och mina medarbetare är otroligt stolt över.

Anders Kämpe – AKTAB Totalentreprenad

Johan har förmågan att göra det svåra enkelt, hitta en lösning istället för att fokusera på problemet. Han har öga för design och besitter tekniskt kunnande vilket många företag skulle ha stor nytta av.

Matti Sutinen – H43 Lund

Johan har verkligen ett öga för form och färg och kan lätt översätta mina behov till en användbar produkt. Vi har arbetat tillsammans en längre tid nu och han han har alltid varit följsam och pålitlig. Jag rekommenderar honom varmt!

Barbro Bengtsson – Affärsfokus Lund

Johan hjälpte mig att ta fram en grafisk profil och bygga en hemsida för min frilansverksamhet. Han är mycket lyhörd och plockade lätt upp mina önskemål, även då jag knappt själv visste vad jag var ute efter. Han har bra sinne för vad som fungerar visuellt och byggde en stilren och lättanvänd hemsida. Jag samarbetar gärna med Johan igen om tillfälle ges.

Johanna Bengtsson – JB Text